Känner du igen dig?

 • Du bryr dig om hur dina medarbetare mår. Du är orolig för om de ska orka och att de ska säga upp sig.

 • Du har funderat över om du själv ska orka. Du hanterar beslut, oftast dina egna, men också ibland andras som du kanske inte alltid stöder. Du lever i vad som känns ständiga organisationsförändringar och drar dig ibland för att berätta om alla förändringar för dina medarbetare.

 • Du önskar att ni kunde leva upp till det som uttrycks i era dokument om värdegrund och arbetsmetoder. Att ni för en gångs skull ska hinna implementera och följa upp ett projekt innan det startas nya.

 • Du känner dig förmodligen ofta jagad av alla saker på din att-göra-lista som aldrig tycks minska.

 • Du skulle vilja ha mer glädje på arbetsplatsen, kunna gå hem i tid, känna dig tillfreds och nöjd med det du och dina medarbetare gör.

Ja, då är detta nog ett nätverk för dig 🙂

Så här går det till

Vi träffas sammanlagt 10 gånger under ett år. Första två tillfällena med två veckors mellanrum för att lära känna varandra i gruppen. Därefter en gång i månaden, med uppehåll för sommaren. Mötena hålls över Zoom och du loggar enkelt in via en länk och behöver inte installera någon programvara. Varje träff varar i 1 timme och 45 minuter.

Grupperna har 3 – 6 deltagare

När en grupp är full startar jag en ny. Detta för att skapa tillitsfulla samtal där vi delar chefsvardagen med varandra. Gruppen hjälps åt med att sätta tema vid varje tillfälle och jag leder olika metoder för erfarenhetsutbyte. Jag håller alltså i mötena och bidrar med både kunskap, egna erfarenheter och coachar dig i gruppen. Deltagarna bidrar med sina problem och dilemman samt naturligtvis kunskaper och erfarenheter.

Mellan träffarna får du

 • Checklistor

 • Övningar att göra i medarbetargrupper

 • Reflektionsövningar för att utveckla ditt eget ledarskap

 • Korta videos och pdf:er för stöd och inspiration i ditt ledarskap

 • Möjlighet att nätverka och kontakta deltagarna för stöd via en grupp på Messenger

Om gruppen vill finns möjlighet för  “lunch till lunchträff” på Österlen vid tillfälle. Detta ingår inte i priset utan kostnad tillkommer.

Förväntningar på dig som deltagare

Det som förväntas av dig är att du helhjärtat går in i detta med engagemang och är villig att bidra med både kunskap och erfarenheter, men också med frågeställningar. Du förväntas att dela med dig av kunskap och kanske också din sårbarhet. Genom att också tala om det som är svårt i chefskapet, lägger vi den grund av tillit som jag önskar ska finnas i varje grupp.

 • För att vara med i chefsnätverket ska du vara anställd som chef.

Det spelar ingen roll om du arbetar inom näringsliv, offentlig sektor eller idéburen verksamhet. Det berikar att blanda olika organisationer.

 • Vi kommer att skriva ett avtal kring etik och ömsesidiga förväntningar.

Ja, då ÄR det här nätverket för dig 😀

Vad kostar det?

 • Priset för ett helt år är 5 000 kr

Priset är exkl. moms. Du betalar mot faktura, 30 dagar.

Mitt varför

Nätverket är under ledning av mig, Helena Ström, med en mångårig erfarenhet som chef, coach och handledare. Att stötta och peppa chefer är något jag brinner för och gjort i över 25 år på olika sätt.

När jag själv arbetade som anställd chef, hade ett nätverk som detta varit något jag behövt. Idag ser jag i min roll som organisationskonsult att vardagen för många chefer är rolig men också tuff.

Genom att ge mycket innehåll till ett pris, som inte kräver budgetförhandlingar med din chef, hoppas jag att skapa ett nätverk för många, men som ändå är indelade i mindre grupper för tillit och stöd. Att det dessutom är online gör att det är enkelt att vara med varje gång. Du kan befinna dig var du vill.

Våra mötestider kommer att genomföras på morgonen eller under eftermiddagen så kan du välja att delta hemifrån om du vill. Online gör också att du är lite snäll mot miljön genom att minska resande och det sparar också lite pengar för verksamheten. Sådana saker är också viktiga för mig.

Nya grupper startar 2021!

Hör av dig om du är intresserad av att vara med i någon av dem.

Ja, jag anmäler mig direkt!

Hör av dig till mig så hittar vi en grupp som blir rätt och med tider som passar för dig.

Varmt välkommen! /  Helena Ström