Till dig som arbetar med HR

Att arbeta med HR-frågor innebär att du har många roller. Du ska bl. a vara strategen, du ska vara coachen, du ska vara förhandlare och du ska vara arbetsgivare. Ovanpå allt detta (och lite till) blir du ofta den som får information först, får ta emot andras förtroenden och ibland även vara container. Det är klokt att skaffa sig någon som kan ge både stöd och utmaning i detta. Vilka frågor du vill ta upp beror förstås på vem du är och i vilken organisation du befinner dig. Förutom renodlad coaching får du genom min erfarenhet som personalchef möjlighet att också få råd och tips på hur du kan arbeta med viktiga strategiska frågor eller lösa olika problem som har hamnat på ditt bord. Därför kallar jag mina individuella program för coachande handledning.

Till dig som arbetar som coach och handledare

Under alla år som jag arbetat som handledare och coach har det varit nödvändigt att gå i egen handledning. Genom det har jag fått perspektiv och distans till mitt eget arbete. Ibland har jag fått syn på hur jag själv förstärker och försvagar gruppens beteenden. Ibland har jag fått konkreta råd på olika verktyg att använda och förhållningssätt i olika processer. Det har funnits tillfälle då jag bara ha behövt prata av mig av vad jag varit med om. Arbetar du själv som coach och/eller handledare på olika arbetsplatser är du välkommen att välja mig som handledare på ditt arbete. Jag har flerårig erfarenhet av att s.k. supervision i både grupp och individuellt.

Arbetssätt

Vid första tillfället börjar vi med att tillsammans utforma inriktning och innehåll. Varje tillfälle varar 60 minuter och vanligt är att vi samtalar 1 – 2 gånger i månaden under en 5-månaders period. Du kommer också att vid varje tillfälle få med dig en uppgift eller reflektionsövning.

Tillägg

Ta del av din egen ledarskapsprofil genom testet Hogans Assessment Systems. Du får också ytterligare ett samtal där jag återkopplar dina styrkor och utvecklingsområden som personlighetstestet visar. Du kan också välja enstaka coachingsamtal och handledningstillfällen vid behov.

Boka ett första kostnadsfritt samtal

Du vill förstås prata med mig en gång innan du går in i en samtalsserie. Det förstår jag! Därför får du ett första kostnadsfritt samtal för att komma fram till hur ett individuellt utvecklingsarbete kan se ut för just dig. Efter det kan du bestämma dig för om du vill gå vidare i vårt samarbete. Ring mig på 070-432 83 08, så bokar vi tid för det första förutsättningslösa samtalet. Det går naturligtvis bra också att nå mig via kontaktformuläret.

Välkommen!